Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ


ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

οι εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπ/σης (δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων και εκπαιδευτικοί σε θέσεις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. – Τ.Ε.):
1. που έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης εντός του ΠΥΣΠΕ Β’ Αθήνας
2. που βρίσκονται στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας (μετατεθέντες από άλλα ΠΥΣΠΕ, επιστρέψαντες από σχολεία του εξωτερικού)
να υποβάλουν από 21 Ιουνίου 2013, ημέρα Παρασκευή
μέχρι και 28 Ιουνίου 2013, ημέρα Παρασκευή (έως τις 14:00), δήλωση προτίμησης, στην οποία να αναγράφουν μέχρι και είκοσι (20) σχολικές μονάδες που επιθυμούν να μετατεθούν-τοποθετηθούν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

Οι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων θα υποβληθούν αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της Δ/νσης Π.Ε. Β’ Αθήνας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που διατίθεται για το σκοπό αυτό στους συνδέσμους:

1. Για Δημοτικά Σχολεία:

2. Για Νηπιαγωγεία:

 Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και τις σχολικές μονάδες, όπου επιθυμείτε να μετατεθείτε-τοποθετηθείτε, πατήστε το πλήκτρο:
«ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ»
 Η δήλωσή σας θεωρείται καταχωρισμένη όταν λάβετε στο προσωπικό σας email σχετική βεβαίωση, στην οποία απαριθμούνται οι προτιμήσεις σας.
 Σε περίπτωση υποβολής παραπάνω από μίας δήλωσης, έγκυρη θεωρείται αυτή που υποβλήθηκε τελευταία.
 Επισημαίνουμε ότι θα κληθείτε να παραλάβετε αντίγραφο της δήλωσής σας περίπου στις 3 Ιουλίου. Αν απουσιάζετε μπορεί με εξουσιοδότηση να παραλάβει άλλος τη δήλωσή σας.
Η ανακοίνωση των τοποθετήσεων θα γίνει περίπου στις 8 Ιουλίου.

Επισυναπτόμενα:


ΠΗΓΗ: Δ/ΝΣΗ Π.Ε. Β΄  ΑΘΗΝΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου